En högre rättvisa

Från förlagets hemsida, med denna baksidetext, då blir jag nyfiken och plockar säkert med boken på påskresan.

En serie våldtäkter sätter skräck i Uppsala: gärningsmannen smyger sig på sina offer bakifrån, söver dem med en spruta och placerar en säck över huvudet innan övergreppet fullbordas.

Riksmordkommissionen är splittrad. Vanja arbetar tillfälligt i Uppsala och utreder det otäcka fallet. Sebastian åker runt i landet och pratar om sina böcker. Torkel, Ursula och Billy har sina egna angelägenheter som upptar dem. Men när ett av våldtäktsoffren hittas död samlas de igen och teamet måste lägga personliga problem och strider åt sidan.

Ledtrådar tyder på att offren inte är slumpvis utvalda. Men vad är kopplingen mellan dem? Och varför verkar så många personer inte vilja att sanningen kommer fram?

En högre rättvisa är den sjätte boken i den framgångsrika serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord.

Boken finns i flera format. Nedan är ISBN till den inbundna.

ISBN: 9789113070889

bild från förlaget, Nordstets
Bild från förlaget, Norstedts

Vill du skaffa ditt alldeles egna exemplar, klicka på någon av länkarna nedan, så hamnar du på Bokus eller Adlibris sida, direkt. Boken finns i flera olika format. Välj det du gillar bäst.

https://track.adtraction.com/t/t?a=736793223&as=1313964786&t=2&tk=1&url=https://www.adlibris.com/se/bok/en-hogre-rattvisa-9789113090986