Isabella Löwengrip

24 – Isabella – Blondinbella – Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip

Blondinbella eller Isabella Löwengrip

Hur gick det nu till nät hon blev en av Sveriges mäktigaste bloggerskor, och vad blev hennes fall, det är frågorna jag gärna vill ha svar på när jag kliver in i denna bok. Som hon tydligen har skrivit tillsammans med Rebecka Edgren Aldén, som tydligen är journalist och författare, tidigare okänd för mig.
Isabella inleder med varifrån hon kommer, och det visar sig vara från en plats där jag själv tillbringade några år, dock inte samtidigt som Isabella. Jag var i Jakobsberg under andra halvan av 1970-talet, Isabella är född 1990, alltså ett generation Y-barn eller Millennials. Denna generation är uppväxt då mobiltelefoner och persondatorer blev ett stadigt inslag. De har också Internet som en naturlig del av livet. Det senare gör att jag är ganska nyfiken på hur hon tänker i förhållande till mina egna tankar, jag är ju man och några generationer äldre, jag kommer från den “glömda generationen, det vill säga född på 1950-talet. Åter till boken.
Född och uppväxt i Jakobsberg, och i Vasastan.
Man kan knappast anse att hon är ett förortsbarn. Föräldrarna skilde sig tidigt, där modern blev kvar i Jakobsberg, medan fadern läst juridik på universitet, och startade så småningom egen advokatfirma. Det är inte alla som får vara med om en sådan resa. Han tog dessutom med barnen, både Isabella och brodern, på en resa, som jag uppfattar ganska lång, till USA, där de tittade på en massa grejer, bland annat NY. Det räknas kanske inte heller till en vanlig uppväxt.
Fortsättningen går lite djupare in på hur hon känner sig. Det skapas nya bolag, nya partners, och nya idéer. Men det kommer även in nya läkare, och nya depressioner, det som bekräftar regeln att pengar inte är enbart det som gör dig lycklig, det behövs lite annat, också. Jag väljer att lägga boken under kategorin Hälsa, också. Det handlar ju även om hur illa man kan må, trots att man har ett glamoröst liv.

Jag har inte läst klart denna bok, så vill du veta vad jag tycker, så får du återvända hit. Än så länge är min åsikt, att vill du leva ett glamoröst liv, du är ung flicka, ta dig då till biblioteket och låna denna bok, du kommer verkligheten närmare om du nu läser den.

Isabellas bok – köp den här!
Isabella
Isabella Löwengrip – Bazar Förlag