Om Oss

Gillar du att resa? Gillar du att läsa böcker? Svarar du ja på någon eller framförallt den senare frågan, då är det här bloggen för dig. Vi skriver om alla de böcker vi läser, eller lyssnar på också för den delen. Så häng med så får du en massa tips som du då också kan ta med dig på resan. Åker du bil, då hittar du en massa tips om bilresan på den bloggen, bilresaieuropa.se. Eller om du åker tåg, då ska du surfa in på magazin15.se, så får du en massa tips på käcka tågresor.

Ljudbok eller Ebok/tryckt bok. Det säger sig ganska väl, i bilen, framförallt om du kör, så är det ljudboken, på tåget eller om du åker buss, så kan du välja vilken som du tycker bäst om. En e-bok är betydligt lättare att bära, det är bara din surfplatta eller mobil, så kan du ha med dig ett helt bibliotek, den tryckta har sin volym och vikt. Ljudböckerna är som e-böcker, de väger exakt som din mobil eller surfplatta, du får plats med ett hyfsat stort bibliotek.

Så häng med på denna sida, så ska du inte vara boklös när du reser oavsett om du reser till Stockholm eller Albanien, eller Asien. Du väljer själv hur mycket du ska släpa med dig. Vi kommer att göra länkar till var du kan köpa de böcker vi rekommenderar. Klicka på den, så slipper du leta.